Hur kan vi hjälpa dig?

Vi anpassar våra tjänster efter dig och dina behov. Det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss – så var inte rädd att kontakta oss. Alla har olika behov av fastighetsskötsel och tillsammans med dig sätter vi upp en plan för din fastighet. Tack vare vår breda kompetens kan vi även hjälpa till med andra uppgifter såsom installationer av värmepumpar. Detta hoppas vi ska göra oss till det självklara valet för att sköta om din fastighet. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

Fastighetsskötsel

Vi har mångårig erfarenhet och kan ta hand om allt som har med din fastighet att göra. Detta innefattar bland annat kontroll av ventilation, sotning och olika typer av renoveringar och allmänt underhållsarbete. Vi gör helt enkelt det som krävs för att se till att din fastighet håller sig i bästa möjliga skick så att både du och dina grannar kan trivas!

Fastighetsservice

Har ett fel uppstått i fastigheten? Då kommer vi gärna och felsöker för att sedan åtgärda problemet. Oavsett om det handlar om en mindre justering eller en större reparation kan vi hjälpa till. Vi servar allt från större ventilationssystem till tvättmaskiner.

Underhållsplaner för fastigheter

Enligt lag måste bostadsrättsföreningar ha en 50-årig underhållsplan för sin fastighet. Oavsett om ni har en stor eller liten fastighet kan vi hjälpa er att ta fram en komplett underhållsplan. En underhållsplan innehåller en sammanställning av planerade åtgärder för fastigheten. Detta leder till att ni har full koll på framtida projekt och installationer så att ni slipper oönskade överraskningar. Vi erbjuder kostnadsfria offerter för våra underhållsplaner.

Teknisk förvaltning

I en fastighet är det viktigt att allt fungerar som det ska. Av den anledningen är det viktigt att den hålls i toppskick i form av förvaltning. Vi erbjuder teknisk förvaltning vilket innebär att vi kan ta hand om allt från drift av hissen till löpande underhåll för att säkerställa ett er fastighet håller sig både fin och säker.