Detta är Fasteko i Stockholm AB

Fasteko Förvaltning är specialiserade på teknisk fastighetsskötsel åt bostadsrättsföreningar. Och vad menas då med att vi är specialiserade? Många tänker sig att man då är duktigt på att sköta fastigheter. Men vi nöjer oss inte med det. Vad vi menar med att vi är specialiserade är också att vi kan vår kundgrupp. Det vill säga bostadsrättsföreningar.

Det är särskilda utmaningar med att bedriva fastighetsskötsel åt just bostadsrättsföreningar. Det är kunder som mer eller mindre arbetar ideellt och träffas för avstämning några gånger i månaden. Det är också kunder som byter styrelseledamöter ganska ofta.

Allt detta vet vi på Fasteko Förvaltning. Därför prioriterar vi vår kommunikation. Vi kommunicerar nämligen med tydlighet. Vi konstaterar inte bara att något är sönder i ett kortfattat meddelande med diverse fackuttryck. Vi förklarar vad konsekvenserna blir, vilka alternativ du har, ger dig en kostnadsbild och svarar på när det kan åtgärdas med mera. Vi förstår att våra kunder inte är fastighetstekniker själva och vi försöker förklara allt så pedagogiskt som möjligt, detta så att styrelsen kan ta trygga beslut. För styrelser går det ofta att nå Fasteko Förvaltning även på kvällstid.

Eftersom ledamöter ofta byts ut ingår det alltid fria besök från oss på Fasteko Förvaltning i våra avtal, detta på kvällstid och ofta i anslutning till ett styrelsemöte.  Där kan du ta upp synpunkter så att vi kan anpassa oss efter dina önskemål. När styrelseledamöter kommer och går är det extra viktigt att du har en förvaltare som har kontroll på din fastighet samt en teknisk fastighetsskötare som följer rutinerna. Vi på Fasteko Förvaltning hoppas att du väljer oss som partner, precis som våra andra nöjda kunder har gjort!

Vart hittar du oss?

Vi på Fasteko i Stockholm AB är baserade i Solna, närmare bestämt i den gamla Filmstaden på Greta Garbos Väg 3. Härifrån erbjuder vi vår service i hela Stockholmsområdet. Kontakta oss om du är intresserad av våra tjänster. Självklart är du även välkommen att komma förbi vårt kontor om du önskar göra det.

Vi sponsrar Plan