Fastighetsskötsel Stockholm

Vi sköter din fastighetsskötsel

Behöver du hjälp med att ta hand om din fastighet? Är det helt enkelt för mycket för dig att hantera detta själv? Eller har du helt enkelt inte kunskapen? När det kommer till fastighetsskötsel är det viktigt att detta blir rätt. Det är precis vad vi kan erbjuda dig! Vi vet hur vi tar hand om fastigheten på ett korrekt sätt. Våra anställda har många års erfarenhet och vi vänder oss idag mot bostadsrättsföreningar och industrifastigheter. Varje fastighet är annorlunda och därför anpassar vi självklart våra tjänster utefter dina unika behov. Vi åtar oss många olika sorters uppdrag – alltid med högkvalitativa resultat som mål.

Fastighetsskötsel bra Stockholm

Olika slags skötsel

När det kommer till fastighetsskötsel handlar det inte bara om att klippa buskar och gräs. Det handlar om mycket mer än så. Under vintern är det viktigt att se till att fastigheten är säker och att ingen halkar och skadar sig. Vi hjälper dig även att kontrollera att byggnaden är säker. Hur ser taket ut? Hur ser byggnaden ut? Behöver något repareras? Oroa dig inte – vi håller koll på detta.

Du bestämmer själv vad du vill ska ingå i din fastighetsskötsel och hur ofta du vill att vi ska hjälpa dig. Det spelar ingen roll om det är en gång i veckan, två gånger i veckan eller en gång i månaden. Hur ofta du behöver våra tjänster beror på vad din fastighet behöver. Tillsammans med dig diskuterar vi dina unika behov och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

Hör av dig!

Behöver du någon som sköter om din fastighet? Då är det bara att kontakta vårt kunniga och professionella team för mer information. För oss finns det inget viktigare än våra kunder och att hjälpa dig att uppnå det absolut bästa resultatet. När du kontaktar oss åker vi ut för att kontrollera din byggnad och ger dig en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Vi finns alltid här för dig

För oss finns det inget viktigare än att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete.

En förklaring till att vi har så nöjda kunder är att vi arbetar med kommunikation. Som ett led i detta har vi inga märkliga telefontider. Boende kan nå oss mellan 08–17 och får då prata med oss, inte en telefonsvarare. Styrelsen kan nå oss i princip 24/7.

Vi är också väldigt tydliga med att återkoppla kring arbeten som utförts. Allt vi gör dokumenteras och styrelsen får tillgång till vårt felanmälansystem i realtid.

Fastighetsbranschen kan uppfattas som komplicerad. Vi har till exempel fastighetsskötare på fältet som arbetar i din fastighet, och styrelsen har ofta fullt upp med annat. Därför är det vanligt med missförstånd i vår bransch. På grund av det ingår det kvällsmöten med styrelsen i våra offerter, detta för att vi vill kunna säkra upp att du är nöjd med oss och att vi förstår varandra. Det ligger i vårt intresse att du är nöjd med vårt arbete eftersom vi arbetar med långsiktiga kundrelationer.