Lyssna på vad våra kunder tycker!

”Fasteko besöker oss en gång i veckan och det har dom gjort sedan 2016. Dom arbetar med sunt förnuft och sköter allt från stort till smått. Dom kommunicerar på ett tydligt sätt och vi vet alltid vad dom har gjort eller planerar att göra. Fastighetsskötarna är noggranna men också utomordentligt trevliga och tillmötesgående. Det är en självklarhet för oss att rekommendera Fasteko Förvaltning.”

/ Tommy Berglind, Ordförande Brf Söderberga Allé, Bromma, 127 lägenheter i Bromma/Vällingby. Byggår 1999.

"Jag har i olika sammanhang haft kontakt med Fasteko Förvaltning sedan 2015. När jag flyttade till BF Norden blev jag vald ordförande och presenterade Fasteko för övriga styrelsen. Sedan sommaren 2019 har Fasteko skött om vår fastighetsskötsel med stor omsorg till oss. Sedan vi valde Fasteko har vi en fastighetsskötsel som präglas av tydlighet, professionalitet och engagemang.”

/ Simon Lambert, Bf Norden, 40 lägenheter Östermalm. Byggår 1885. Skeppargatan 25 A-D.

"Fasteko sköter numera den i vår förening. Sedan vi bytte förvaltare till Fasteko från och med 1/1 2019 har det skett en väsentlig förbättring. Numera har vi en förvaltare som är kompetent och lätt att kommunicera med. Fasteko har bla hjälpt oss att ta fram en underhållsplan. Vi lyckönskar Fasteko!"

/ Axel Hamilton, fd ordförande Brf Boken, 33 lägenheter i Solna. Byggår 1909. Råsundavägen/Bokvägen.

"Fasteko har tagit hand om fastighetsskötseln sedan 2014. Dessa uppdrag har blivit väl utförda och resulterat i ett mycket gott resultat till rätt pris."

/ Marcus Boström, Ordförande Brf Lindormen 2. 36 lägenheter, Riddargatan 29 A-D. Byggår 1902.

"Sedan 2017 har vi anlitat Fasteko till fastighetsskötseln. De agerar kvickt och är alltid lätta att nå. Det är en trygghet för oss att samarbeta med Fasteko. Därför kan jag rekommendera Fasteko till andra föreningar."

/Erik Budell, styrelsemedlem Brf Vasen 5. 24 lgh på Råsundavägen 74 i Solna. Byggår 1958.